Nytt & Noterat i Brf Grindstugan december 2022

Nytt datum för årsstämman: 22 januari 17.00

Den i år lite uppskjutna årsstämman hålls liksom förra året i torkrummet i 105:an. Om du har en motion som du vill ska tas upp på årsstämman skickar du in motionen till styrelsen@brfgrindstugan.se och skriver MOTION i ämnesraden. Om möjligt får du gärna bifoga ett ungefärligt
kostnadsförslag/offert/åtgärdsförslag. Motionstiden pågår till den 9:e januari (styrelsen behöver tid att bereda ärendet).

Kontrollera batteriet i brandvarnaren

Nu är det dags att kontrollera att din brandvarnare fungerar genom att trycka på knappen tills det piper. Alla lägenheter har tidigare fått en brandvarnare av styrelsen, men det är varje bostadsrättsinnehavares skyldighet att se till att den fungerar.

Håll koll på tända ljus

Så här års vill vi påminna om att inte lämna tända ljus av något slag obevakade. Både för er egen och vår gemensamma säkerhet.

Övernattningsrum för dina gäster

Som ni kanske vet finns det ett uthyrningsrum i föreningen (i källaren i port 97) som kostar 150 kr per natt. Rummet bokas i systemet Boka tvättid (appen, hemsidan eller bokningstavla) och man betalar i förskott. Se vidare information på infotavlan i din port.

Ej parkering vid 91:an

Vid port 91 finns en asfalterad ruta som endast är avsedd för servicebilar samt tillfällig lastning. Vi vill påminna om att det inte är tillåtet att parkera där.

God Jul och Gott Nytt År önskar styrelsen i Brf Grindstugan

Kajsa, José, Kimberly, Adrian, Camilla, Claes, Björn och Staffan


Warning: Division by zero in /data/7/1/71589f20-0f23-4f32-adce-5139950928b8/brfgrindstugan.se/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 1415