Ny tvättstugebokning från 1 februari 2019

I och med att vi testar ny tvättstugebokning från 1 februari 2019 kommer bokningar som görs på kalendrar eller bokningstavlor inte att gälla längre.

För att boka via det digitala bokningssystemet (gäller tvättsuga 105, tvättstuga 91, uthyrningsrum och hobbyrum) måste ni antingen ladda ner app, boka via dator eller på de digitala bokningstavlor som sitter vid tvättstugorna (port 105 och 91). Ni har fått en lapp i brevlådan med instruktioner samt pinkod för att kunna logga in och boka.

Via smartphone
Appen ”Boka tvättid” finns för både Android och iOS. När ni laddat ner appen, sök efter Brf Grindstugan. Ange sedan ert lägenhetsnummer (inte skatteverkets, utan det lägenhetsnummer som används internt i föreningen) samt den pinkod ni tilldelats för att kunna boka.

Via dator
Vill man boka via dator går man till https://bokatvattid.se och klickar på länken ”logga in” högst upp till höger. Sök efter Brf Grindstugan. Ange sedan ert lägenhetsnummer (inte skatteverkets, utan det lägenhetsnummer som används internt i föreningen) samt den pinkod ni tilldelats för att kunna boka.

Via bokningstavla
Aktivera skärmen genom att klicka med fingret på den. Då visas en kalender med med veckans alla tider. Vit färg betyder att tiden kan bokas och röd färg betyder att tiden är upptagen. För att visa nästa eller föregående  vecka klicka på rikningspilarna högst upp till i skärmens högra resp vänstra hörn.

Välja annan tvättstuga eller annat objekt
klicka med fingret på texten högst upp i mitten på skärmen (står t.ex. tvättstuga 91) en ny meny visar sig och ni kan välja annat objekt.

Boka eller avboka tid
För att boka: leta upp ledig tid, klicka på rutan med tiden och ange pinkoden följt av ”OK”. Tiden är nu bokad och visas med rött.
För att avboka: Leta upp tiden som ska avbokas, klicka på den och ange pinkod och tryck ”OK”.

Styrelsen Brf Grindstugan.


Warning: Division by zero in /data/7/1/71589f20-0f23-4f32-adce-5139950928b8/brfgrindstugan.se/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 1415