Nytt & Noterat i Brf Grindstugan januari 2024

OBS Kolla eventuell rost på elementen
Vi ber alla boende att kontrollera eventuella rostangrepp på värmeelementen i lägenheterna. Detta för att förebygga framtida vattenläckor. Ett rostangrepp kan se ut som på bilden här intill.

Om du har misstänkta rostangrepp på något element ber vi dig skicka ett mail till styrelsen@brfgrindstugan.se. Bifoga en närbild så att vårt fastighetsförvaltningsföretag Jensen, i samråd med styrelsen, kan bedöma om elementet behöver inspekteras närmare och eventuellt åtgärdas av föreningen. Ange namn och portnummer i mailet. Om du inte har möjlighet att skicka ett mail ber vi dig kontakta styrelsen på annat sätt.

Avbrott i fjärrvärmenätet
Stockholm Exergi utför tester på fjärrvärmenätet den 6 februari. Testerna väntar pågå mellan 08:00 och 12:00 Så försvinner värmen under dessa timmar är det inget som behöver felanmälas.

Ny portkod 29 februari 2024
Fr.o.m. 29 februari har vi en ny portkod för alla föreningens portar. Den nya portkoden hittar du på appen Boka tvättid, i Arkivmappen (nertill i appfönstret). Om du inte har tillgång till appen ber vi dig maila till styrelsen@brfgrindstugan.se i god tid, så kan vi meddela dig portkoden på annat sätt.

Nytt försäkringsbolag
Fr.o.m. 1 januari har föreningen bytt försäkringsbolag till Protector Försäkring. Det är samma försäkringsupplägg som tidigare, men till lägre kostnad. Förutom försäkring av våra fastigheter ingår, liksom tidigare, även bostadsrättstillägg för alla bostadsrättsinnehavare i föreningen. För dig som boende finns information om bostadsrättstillägget också i appen Boka Tvättid. Där finns avtalsnummer och kontaktinformation till Protector.

Vänliga hälsningar
Styrelsen

Kajsa, Erik, Björn, Emma, Filip, Claes, Ivan och Staffan


Warning: Division by zero in /data/7/1/71589f20-0f23-4f32-adce-5139950928b8/brfgrindstugan.se/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 1415