Sommarbrev 2014

Nya kärlskåp

De nya kärlskåpen kommer på plats under vecka 27. Förutom att bidra till en trevligare utomhusmiljö hindrar de även obehöriga att slänga avfall i våra kärl samt håller kärlen på plats vid blåsig väderlek. Enligt tidigare slängs här kompost, tidningar och hushållsavfall enligt anslagen på luckorna. Kärlen är låsta och öppnas med portnyckeln.

Semestertider

Sommaren närmar sig och då är det flera av oss som reser bort. Som vanligt ber vi alla ha ögon och öron öppna för eventuella oönskade besök. Om något verkar konstigt ber vi er kontakta någon i styrelsen eller ring polisen. Tänk på att inte ha dagstidning på hemmaadressen när du är borta. Var noga med att stänga källardörrar etc. Prata med era grannar om hur länge ni är borta och var man kan nå er om det skulle hända något.

Trädgårdsskötsel

Vi har avtal på gräsklippning runt våra fastigheter. Övrig skötsel gör vi själva. Föreningen har redskap som går bra att låna. Kontakta styrelsen om du behöver låna något.

Källarlokalen bakom port 97

Arbete pågår för att utvärdera om vi ska bygga om källarlokalen till bostadsrätter.

Ordning i cykelförråden

Det är trångt i cykelförråden. Märk upp och ställ undan din cykel eller barnvagn om du inte använder den regelbundet. En rensning kommer göras i samband med nästa städdag för att få bort herrelösa cyklar och förbättra framkomligheten.

Föreningens maillista

Om du vill ha denna typ av brev samt annan info från föreningen i din mailbox, skicka ett e-brev till sekreterare@brfgrindstugan.se

Billigt bredband

Kontakta Comhem för att ta del av bredband till bra pris via HSB:s ramavtal

Läs en bok i sommar

Det finns mycket att välja på från byteshyllan som du hittar i mangelrummet i port 105.

Trevlig sommar önskar styrelsen!

7 574 reaktion på “Sommarbrev 2014

    Fatal error: Allowed memory size of 100663296 bytes exhausted (tried to allocate 8628225 bytes) in /storage/content/78/174578/brfgrindstugan.se/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 2177