Nytt & Noterat i Brf Grindstugan Juni 2022

Välkommen att göra fint runt husen
Äntligen sommar! Om du vill fixa lite i de befintliga trädgårdsytorna runt husen är det välkommet. Och om du har förslag på utveckling och förbättringar är du välkommen in med förslag till styrelsen, helst då med en kalkyl på vad det kan kosta. Överhuvudtaget går det bra att åta sig uppdrag på flera områden, efter kontakt med styrelsen.

Välkommen att göra fint runt husen
Äntligen sommar! Om du vill fixa lite i de befintliga trädgårdsytorna runt husen är det
välkommet. Och om du har förslag på utveckling och förbättringar är du välkommen in med
förslag till styrelsen, helst då med en kalkyl på vad det kan kosta. Överhuvudtaget går det bra
att åta sig uppdrag på flera områden, efter kontakt med styrelsen.

Trädgårdstält finns att boka
Föreningen har köpt in två trädgårdstält/pop-up-tält på ca 3×3 meter. Du kan boka dessa i appen Boka tvättid. Tänk på att förankra tälten i marken och att återställa dem efter användning. Det ena tältet finns i mangelrummet i 105:an och det andra finns i grovsoprummet i 118.

Boka grillplats
Vi påminner om att du i appen Boka tvättid även kan boka någon av grillplatserna bakom 101:an och 105-107:an. Glöm inte att senare ta hand om de utbrända och släckta grillkolresterna. Det är förstås inte ok att hälla ut dessa på grillplatsen.

Uthyrningsrummet
Som du säkert redan vet finns ett nyligen renoverat gästrum/uthyrningsrum i källaren vid 97:an som man kan boka för övernattande gäster. Även detta görs i appen Boka tvättid. Rummet kostar 150 kr/natt och betalas i förskott via föreningens swishnummer: 123 22 74 744. Den som hyr uthyrningsrummet ansvarar för att rummet lämnas städat i gott skick med stängda fönster.

Lite extra sommar-koll
Ha gärna lite extra vaksamhet på oönskade besök i våra fastigheter nu under sommaren när många reser bort. Tänk också på att stänga källardörrar och garagedörrar ordentligt. Det har förekommit en del inbrott. Det har också förekommit att någon obehörig person har känt på
bostadsdörrhantag. Tänk på att låsa din dörr även när du är hemma.

Med vänliga hälsningar

Styrelsen

Kajsa, José, Kimberly, Adrian, Camilla, Claes, Björn och StaffanWarning: Division by zero in /data/7/1/71589f20-0f23-4f32-adce-5139950928b8/brfgrindstugan.se/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 1415